menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

Naast equipment lease nu ook verhuur van industriële aanhangers

Voordat er wordt ingegaan op de mogelijkheden van het huren van industriële aanhangers zal het verschil tussen lease en verhuur worden toegelicht. 

 

Het verschil tussen lease en verhuur

Huren is mogelijk vanaf één week en is uit te breiden naar verhuur per maand of per jaar. In vergelijking tot lease is het huren van een aanhanger voor de korte termijn waarbij de uiteindelijke koop geen doelstelling hoeft te zijn. Om een duidelijk onderscheidt te maken tussen huren en leasen, is huren gewenst voor een periode van maximaal drie jaar. Overweegt u lease, klik dan hier.  

 

De verhuur van aanhangers bij IndustriëleAanhangers.be

Het leasen van een industriële aanhanger is voor een langer termijn terwijl het huren voor een kortere periode naar eigen wens kan worden ingevuld. Heeft u een industriële aanhanger nodig voor een aantal weken, maanden of jaren(max 3), dan bent u bij IndustriëleAanhangers.be aan het juiste adres. 

Iedere organisatie heeft te maken met periodes waarbij het, in vergelijking tot andere periodes, piekt met betrekking tot de werkzaamheden. Om deze piek op te kunnen vangen biedt IndustriëleAanhangers.be aan om aanhanger voor een korte periode te verhuren. 

 

De voordelen van huren

  • Gebruik maken van industriële aanhangers voor een korte periode
  • Geen variabele kosten 
  • Snelle en concrete oplossing voor uw transportvraagstuk
  • Inspelen op onvoorziene veranderingen binnen de organisatie

Het huren van een industriële aanhanger bij IndustriëleAanhangers.be zorgt ervoor dat u de juiste aanhanger kan gebruiken voor een kortere periode tegen een gunstig tarief. 

 

Uw huuraanvraag

Bent u overtuigd van de voordelen van huren en is dit het perfecte antwoord op uw transportvraagstuk? Start dan uw aanvraag en kies hierbij voor huren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u advies met betrekking tot het huren van industriële aanhangers? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee. Ook wanneer u op zeer korte termijn een aanhanger zou willen huren adviseren we u om contact op te nemen met Jaap via de contactgegevens op de site.