menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter

Vekoma - Pretparkattracties

Vekoma

- Vlodrop

Pretparkattracties

Verschillende magazijnen, 1 aanhanger: Vekoma

Vekoma is een wereldwijde aanbieder en installateur van attracties en vergelijkbare amuserende complexe technologische installaties in bijvoorbeeld pretparken. Het hoofdkantoor van Vekoma is gevestigd in Vlodrop. Vekoma is gespecialiseerd in het aanbieden van attracties op maat die volledig naar wens zijn samen te stellen.


Wensen

Vekoma was op zoek naar een oplossing om goederen te distribueren over hun terrein met verschillende magazijnen. Vekoma kwam met de vraag of wij een industriële aanhanger kunnen leveren die hen helpt om goederen van hun expeditie te verdelen naar andere locaties op het terrein. Aangezien Vekoma veel maatwerk levert, was dit ook een belangrijke factor bij de aanhanger.


De aanhanger

Omdat Vekoma veel kleinere pakketten of lagere paletten moeten vervoeren, hebben wij geadviseerd een aanhanger te kiezen waarbij wij een tussenvloer kunnen inbouwen. De bijgevoegde afbeelding laat zien wat de tussenvloer bij deze aanhanger betekent. Het aanbieden van een aanhanger met tussenvloer was volledig naar de wens en behoefte van Vekoma. Daarnaast heeft de aanhanger een huifsysteem gekregen waardoor de te vervoeren onderdelen beschermd en beschut kunnen worden vervoerd. De aanhanger is uitgerust met een handrem, waardoor de aanhanger veilig geparkeerd kan worden. 

Quote van Jack van Vekoma: “Door een goede samenstelling van de industriële aanhanger te kiezen en kijkende naar onze wensen pakket hebben we nu de mogelijkheden als bedrijf zijnde meerdere pallets in 1 keer te verplaatsen van A naar B. Het voordeel wat wij ervaren is dat we niet meer hoeven te pendelen met losse pallets over ons bedrijfsterrein maar we kunnen in 1 keer 8 pallets veilig en droog verplaatsen. Ook is de kans op beschadigingen van onze hoogwaardige producten beduidend vermindert hierdoor. Al met al een goede investering in een Custom Made produkt in samenwerking met een leverancier waar we uiterst tevreden over zijn!

 Afbeelding2

< Terug naar klantoverzicht
"Een goede investering in een Custom Made product in samenwerking met een leverancier waar we uiterst tevreden over zijn!” - Jack Reihs - Warehouse Keeper/Coördinator Facilities