menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter

Forbo Flooring Systems - Vloerbedekkingen

Forbo Flooring Systems

-

Vloerbedekkingen

Plateauwagen met robotherkenning

Forbo Flooring systems is een wereldwijde leverancier van vloerbedekkingen voor de projecten- en consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum, dat zowel wordt verkocht op rol als in modulaire tegelformaten. Meer dan 90% van de vloeren wordt door Forbo in Nederland geproduceerd. De fabrieken staan in Krommenie, Coevorden en Assendelft. In de magazijnen moeten veel producten heen en weer getransporteerd worden. Daarom zijn aanhangers voor Forbo onmisbaar. 

 

De aanhanger

Forbo Coevorden was is in het bezit van zo’n 18 aanhangers. Deze aanhangers kunnen echter alleen ingezet worden voor of inslag of uitslag, daarom zochten ze naar een meer allround oplossing. Industriële aanhangers heeft bij Forbo Coevorden een rondleiding gehad en na samen gespard te hebben is er gekozen voor een bakwagen met (opstaande randen). Industriële aanhangers heeft drie bakwagens aan Forbo Coevorden geleverd. Het laadvermogen is 12.000 kilo, het gewicht aan lading van Forbo. De aanhanger wordt gebruikt voor inslag en uitslag van gereed product voor intern transport. Dankzij de spierwitte vloer is de robot die de producten op de aanhanger laadt, in staat om de aanhanger te herkennen en zo de producten in te laden. Door de brede wielbasis en het toepassen van super-elastische banden, zijn de wagens uitermate geschikt voor de inzet, zowel binnen als buiten.

 

Waarom industriële aanhangers?

Forbo geeft aan: “In onze mening is Industriële Aanhangers een van de weinigen, al dan niet de enige, in Nederland die custom made aanhangers levert. Ook is de verhouding tussen prijs en kwaliteit goed.” 

Een voordeel van Industriële Aanhangers voor Forbo is ook dat de aanhangers van IA allround ingezet kunnen worden. De aanhangers kunnen gebruikt worden voor zowel inslag als uitslag. Dit is een voordeel ten opzichte van de andere aanhangers die Forbo in bezit heeft. Werknemers die dagelijks met de aanhanger werken, zijn er erg over te spreken:


“De wagens zijn perfect, tip-top in orde, we hebben nog NOOIT zulke fijne wagens gehad.”

 Afbeelding1

< Terug naar klantoverzicht
“De wagens zijn perfect, tip-top in orde, we hebben nog NOOIT zulke fijne wagens gehad.”