menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
Stappen overslaan
kg

Vul hier het gewicht van uw gewenste laadvermogen in, in kilo's. Oftewel, het maximale gewicht dat uw wilt gaan vervoeren op de aanhanger.

 

Vragen hierover of hulp nodig bij het bepalen hiervan? Vraag het een van onze experts! Klik rechtsonder op chatbox om uw vraag te stellen.

mm
mm

Vul hier de afmetingen in van de gewenste lengte en breedte van het laadoppervlak, in millimeters. Let op: dit betreft de afmetingen van het bruikbare laadoppervlak, dus niet de totale breedte en lengte van de aanhanger.

gewenste laadoppervlak

Vragen hierover of hulp nodig bij het bepalen hiervan? Vraag het een van onze experts! Klik rechtsonder op chatbox om uw vraag te stellen.

mm

Platformhoogte bewerkt

Vul hier de gewenste laadvloer hoogte van uw aanhanger in, in millimeters. Dit betreft de afstand van de grond tot het laadvloer oppervlak, oftewel de hoogte van het beladen van uw aanhanger.

 

Vragen hierover of hulp nodig bij het bepalen hiervan? Vraag het een van onze experts! Klik rechtsonder op chatbox om uw vraag te stellen.

Kies uw afwerking van de laadvloer; meer info? Klik op

Zonder laadvloer 

Afbeelding2

Bij aanhangers zonder laadvloer worden de langs- en dwarsdraagbalken uitgelijnd op één hoogte. Hierdoor ontstaat een vlakke ‘laadvloer’. Het chassis kan eventueel geheel op het stramien van de last worden aangepast. Aanhangers zonder laadvloer worden toegepast in het transport van containers, aggregaten, ketels, schepen etc. Het voordeel van een industriële aanhanger zonder laadvloer is dat ook de onderzijde bereikbaar is voor reparatie en montage.

 

Houten laadvloer

Afbeelding3

Aanhangers met een houten laadvloer zijn betrouwbaar en praktisch. De houten laadvloer is dan ook de meest populaire laadvloer voor onze industriële aanhangers.De houten delen zijn door middel van een mes- en groefverbinding met elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat een gesloten houten laadvloer.Houten laadvloeren zijn – afhankelijk van het te transporteren gewicht – 27, 35 of 55mm dik. Voor de randafwerking van de laadvloer zijn diverse opties beschikbaar.

Aanhangers met een houten laadvloer worden binnen alle branches toegepast.

 

Multiplex laadvloer

Afbeelding4

Een multiplex laadvloer is een mooie en duurzame oplossing. De watervast verlijmde multiplex laadvloer is opgebouwd uit kruislings verlijmde lagen, die geen last hebben van de werking van het hout. Hierdoor ontstaat een sterke en egale vloer. De toplaag is afgewerkt met een antislip-laag.De vloerdikte is afhankelijk van het te transporteren gewicht. Bij grotere afmetingen worden de platen met een mes- en groefverbinding met elkaar verbonden.

Voor de randafwerking kan gekozen worden uit diverse opties.

                          

Gladstalen laadvloer

Afbeelding5

Een gladstalen plaatvloer is geschikt voor het gebruik in branches waarin producten en lasten, die vloeistoffen kunnen lekken en een houten vloer te veel zouden beschadigen of vervuilen, worden vervoerd.Het voordeel van de gladstalen laadvloeren is dat lasten gemakkelijk verschoven kunnen worden en dat de druk bij puntbelasting beter wordt verdeeld.

Let op!
Het is belangrijk om de last goed te zekeren door middel van bijvoorbeeld spanbanden, rongen of onderliggend balkhout.

 

 

Stalen traanplaat-afwerking

Afbeelding6

Laadvloeren met een stalen traanplaat-afwerking combineren de voordelen van een robuuste stalen vloer met het antislip-profiel van traanplaat. Hierdoor verschuift de last minder snel en blijft deze stabiel op de aanhanger liggen.Het gebruik van laadvloeren met een stalen traanplaat-afwerking wordt veelvuldig toegepast in de zware- en vuile industrie. Het onderhouden van deze laadvloer is eenvoudig en garandeert een probleemloos gebruik.

Let op!
Zeker de last door middel van spanbanden, rongen of onderliggend balkhout.

 

Aluminium plaat

Afbeelding7

Laadvloeren die zijn afgewerkt met een aluminium plaat roesten niet en worden daarom veelvuldig toegepast in een natte omgeving en de voedingsmiddelenindustrie. De aluminiumplaat wordt gemonteerd op een onderliggende houten draagvloer.Het antislip-profiel zorgt dat de last minder zal verschuiven in het transport. Het onderhoud van deze laadvloer is eenvoudig.

Let op!
Zorg dat u de last goed zekert met behulp van spanbanden, rongen of onderliggend balkhout.

 

Vloerafwerking met vaste liggers en/of staanders

Afbeelding8

Op laadvloeren van hout, multiplex en staal kunnen vaste dwarsliggers en staanders worden gemonteerd. Het opvullen van de dwarsliggers en staanders met houten balken of zware rubberen profielen voorkomt schade en het afrollen van de lasten Een laadvloerafwerking met vaste liggers en/of staanders wordt veelvuldig toegepast in branches waarin lange goederen, zoals hout, buizen, pijpen en andere lange profielen, worden vervoerd Het voordeel van deze laadvloerafwerking is dat de last niet gezekerd hoeft te worden; de vaste opbouw zorgt voor een stabiel transport.

 

Vloerafweking met rollenbaan

Afbeelding9

Laadvloeren afgewerkt met een rollenbaan zijn geschikt voor het snel beladen en ontladen van pallets en kleine containers. Laadvloeren, afgewerkt met een rollenbaan, in combinatie met een ‘dogging systeem’ zijn een ideale oplossing voor het snel laden en lossen van goederen.De rollenbaan wordt exact op maat gemaakt voor de te vervoeren pallets, kisten of containers. Het systeem is uitgevoerd in gegalvaniseerd staal en bestand tegen weersinvloeden.

 

Vloer voorzien van speciale voorzieningen

Afbeelding10

Op verzoek kan de laadvloer ook worden uitgerust met speciale voorzieningen voor het transport van afwijkende lasten, zoals walsen, betondelen, montagedelen, glasplaten en andere specifieke producten

Op verzoek kunnen we uw laadvloer o.a. voorzien van een:

  • Huifopbouw
  • Plaatstalen opbouw
  • Verhoogde laadvloer
  • Dieplader laadvloer
  • Oprijplaten
  • Tankopbouw

Ook specialbouw behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden. 

 

Kies uw opbouw

Kies hier de gewenste opbouw van de aanhanger. Meerdere opties mogelijk. Met opbouw worden alle opties bedoeld die boven het laadvloeroppervlak bevinden (met uitzondering van de lastbescherming, deze kunt u bij stap 6 kiezen). We kunnen ook een op maat gemaakt opbouwframe maken voor speciale transportgoederen of afwijkende profielen. Kies 'Anders' en specificeer wat voor soort opbouw u had gewenst, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Heeft u vragen of hulp nodig bij het selecteren van de beste opbouw voor uw transportvraagstuk? Start een chat rechtsonder in uw scherm en we helpen u direct! 

Kies uw stuursysteem

Beweeg uw muis over de stuursystemen om te zien hoe het stuursysteem werkt.

 

BRYNHILD: doorlopende as op draaischamel voor en starre achteras achter

EIRIK: pendelend opgehangen wielen op draaischamel voor en starre achteras achter

GUNNVOR: doorlopende as op draaischamel voor en achter (spoorvolgend)

OLAV: onafhankelijke wielophanging met fusee assen voor en achter (spoorvolgend)

SIGRID: onafhankelijke en pendelende wielophanging met fusee assen voor en achter (spoorvolgend)

IVAR: onafhankelijke en dubbel pendelende wielophanging met fusee assen voor en achter (spoorvolgend)

 

Wanneer u meerdere aanhangers achter elkaar wilt koppelen, kunt het beste een spoorvolgend stuursysteem kiezen. Dit zorgt ervoor dat, onafhankelijk van het aantal aanhangers dat u koppelt, de achterste aanhanger altijd hetzelfde spoor volgt als de voorste. De volgende stuursystemen zijn spoorvolgend: "Dubbele as sturing", "Vierwiels sturing", "Viervoudige pendelas", "Achtvoudige pendelas".

 

Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van uw stuursysteem? Start een chat rechtsonder in uw scherm en wij helpen u direct!

Kies uw wielen

Kies hier de wielen voor uw aanhanger. De juiste wielen van de aanhanger zijn afhankelijk van de ondergrond waarop u deze wilt gebruiken.

 

Vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste wielen voor uw specifieke transportvraagstuk? Open een chat, rechtsonder in uw scherm, en krijg direct antwoord op uw vraag! 

Kies uw remsysteem

Kies hier uw remsysteem van uw aanhangwagen. Wilde u graag een remsysteem die niet als optie staat aangegeven? Selecteer 'Anders' en specificeer het gewenste remsysteem.

 

Vragen of hulp nodig bij het kiezen van het juiste remsysteem voor uw aanhanger? Start een chat, rechtsonder in uw scherm, en krijg direct antwoord op uw vraag!

Kies uw verlichting

Kies hier uw verlichting voor op uw aanhanger. Meerdere opties mogelijk.

 

Vragen of hulp nodig bij het selecteren van de juiste verlichting op uw aanhangwagen? Start een chat, rechtsonder in uw scherm, en krijg direct antwoord op uw vraag!

Kies uw koppeling

Kies hier de koppeling/dissel van uw aanhanger. Was u op zoek naar een koppeling die niet als optie staat gegeven? Selecteer 'Anders' en en specificeer uw gewenste koppeling.

 

Vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste koppeling bij uw aanhanger? Start een chat, rechtsonder in uw scherm, en krijg direct antwoord op uw vraag!

Kies uw extra chassisopties

Kies hier uw extra chassisopties. Meerdere opties mogelijk. Met extra chassisopties worden alle mogelijke extra's bedoeld die bevestigd zitten aan het chassis.

 

Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste extra chassisopties bij uw transportvraagstuk? Start een chat, rechtsonder in uw scherm, en krijg direct antwoord op uw vraag!

Kies uw last bescherming

Kies hier de lastbescherming voor uw aanhanger. Meerdere opties mogelijk. Met lastbescherming worden de opties bedoeld die uw transportgoederen beschermen tegen verschuiving of beschadiging.

Vragen of hulp nodig bij het selecteren van de juiste lastbescherming voor uw transportvraagstuk? Start een chat, rechtsonder in uw scherm, en krijg direct antwoord op uw vraag!

Kies uw vering

Kies hier de vering van uw aanhanger. De vering is niet noodzakelijk, maar aanbevolen bij oneffen terrein. Meer weten over de voordelen van de verschillende veringen? Klik hier voor meer informatie.

 

Vragen of hulp nodig bij het selecteren van de juiste vering voor uw aanhanger? Start een chat, rechtsonder in uw scherm, en krijg direct antwoord op uw vraag!

Aanhangers
Interesse in

Uw persoonlijke aanvraag

Specificaties

Technische gegevens:

Laadvermogen:
Gewenste laadoppervlak:
Laadvloer hoogte:
Materiaal afwerken voor de laadvloer:
  Anders:
Opbouw:
  Anders:
Stuursysteem:
  Anders:
Wielen:
Remmen:
  Anders:
Verlichting:
  Anders:
Koppeling:
  Anders:
Chassis
  Anders:
Last bescherming
  Anders:
Vering:
Aantal aanhangers

Contact gegevens:

Naam:
Telefoon nummer:
E-mailadres:

Extra Informatie

Extra informatie:
Interesse in: