menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

Staal segmenten vervoeren met een aanhanger

Losse staal segmenten kunnen het beste vervoerd worden op een aanhanger voorzien van dwarsliggers. Tegen het zijwaarts afvallen van de lading kunnen rongen worden geplaatst. Wanneer u de staal segmenten wilt vervoeren op pallets kunnen opstaande randen genoeg fixatie bieden voor intern transport (klik hier voor meer tips over pallets vervoeren op een aanhanger). Zorg voor een voldoende lange aanhanger, de last moet voor 65% worden ondersteund. Wanneer u de staalsegmenten wilt beschermen tegen weersinvloeden, kan een huif- of dakopbouw een uitkomst bieden. Hiermee kunt u de lading nagenoeg stof- en vochtvrij vervoeren.

 

Bij afwijkende formaten/profielen kan gekozen worden voor een opbouw volledig op maat gemaakt. Dit frame zorgt ervoor dat u de staal segmenten eenvoudig, veilig en efficiënt kunt vervoeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of start hier uw aanvraag om uw industriële aanhanger zelf tot in de detail samen te stellen. 

 

Aanbevolen opties:

  • Kies dwarsliggers eventueel voorzien van rubber stroken tegen beschadiging. 
  • Rongen langs de langszijde, rond, vierkant, voorzien van stootrubber of hout.
  • Opstaande randen voor eenvoudig fixeren van pallets.
  • huif- of dakopbouw

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 3 ton tot 100 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Via onze unieke aanvraagmodule kunt u binnen 274 seconden de industriële aanhanger samenstellen die past bij uw transportwens. Heeft u vragen? Of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.

 

Alle onze aanhangers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van alle noodzakelijke certificeringen.