menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter

Industrieaanhanger op de openbare weg

Regelmatig krijgen we de vraag, “Moet een industrie aanhanger aan extra regels voldoen als ik er mee op de openbare weg ga rijden”. Een voor de hand liggende vraag. Veel van onze klanten gebruiken onze industrie aanhanger om binnen een beperkte straal van de ene naar de andere locatie te rijden. Als trekkend voertuig wordt een vorkheftruck, elektrische driewiel trekker of landbouw trekker ingezet, Vaak vind dit plaats op een industrieterrein en soms leeft de gedachte dat daar de regels minder streng zijn, of niet gelden.

 

Industrieaanhanger op de openbare weg

Niets is minder waar, op elke openbare weg gelden de regels van de RDW (Rijks Dienst voor het Wegverkeer). De aanhanger moet naast de voorgeschreven wettelijke verlichting worden voor zien van een zogenaamde “afgeknotte driehoek”. U kunt de regels en voorschriften lezen in het informatieblad “afgeknotte driehoek”, wat u kunt downloaden op onze website.

 

Afgeknotte driehoek bestellen

Natuurlijk leveren wij onze aanhangers uit met een “afgeknotte driehoek” als we weten dat u er de openbare weg mee op gaat. Wilt u uw aanhanger alsnog voorzien van een “afgeknotte driehoek”, dan kunt u die bij ons bestellen; de prijs is € 35,00 ex btw en verzendkosten.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 3 ton tot 100 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Via onze unieke aanvraagmodule kunt u binnen 274 seconden de industriële aanhanger samenstellen die past bij uw transportwens. Heeft u vragen? Of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.

 

Alle onze aanhangers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van alle noodzakelijke certificeringen.