menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

Hooi vervoeren met een aanhanger

Wilt u hooi of strobalen vervoeren met een aanhanger. Dan bent u bij IndustrieleAanhangers.nl aan het juiste adres. Een hooi aanhanger, landbouw aanhanger of agrarische aanhanger is uitermate geschikt voor het transport van hooibalen of rollen wat voornamelijk wordt gebruikt in de landbouw. Afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid balen die vervoert dienen te worden kunt u uw eigen aanhanger zelf samenstellen via onze offertetool. 

 

Aanbevolen opties:

  • Jukken met uitsparingen zijn op aanvraag leverbaar
  • Denk aan eventuele sjorogen om de last eenvoudig te kunnen fixeren en eventueel een zeil te kunnen spannen die de lading beschermt tegen het weer.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Ons vak is het samenstellen en maken van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Van 3 ton tot 100 ton laadvermogen, wij maken het voor u in onze fabriek. Wij werken niet met dealers en u krijgt dan ook direct een scherp tarief voor uw industriële aanhanger op maat. Via onze unieke aanvraagmodule kunt u binnen 274 seconden de industriële aanhanger samenstellen die past bij uw transportwens. Heeft u vragen? Of wilt u direct contact? Wij staan voor u klaar, via de chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag.

 

Alle onze aanhangers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van alle noodzakelijke certificeringen.

hooi aanhangwagen