menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

Rongenwagen

Een rongenwagen is een aanhanger voorzien van 'rongen'. Rongen zijn opstaande balken aan de zijkanten en/of hoeken van een aanhanger die dienen als bevestiging en opsluiting van de lading. De toepassing van rongen is een uitstekende oplossing voor het vervoeren van buizen, balken, palen en stalen platen/profielen enz. Wanneer de producten beschermd moeten worden tegen krassen of stoten, kunnen de rongen voorzien worden van stootrubber of hout.

De toepassingen van rongen is handig wanneer u verschillende soorten, of standaard, goederen wilt gaan vervoeren op uw aanhanger. Als u echter specifieke of afwijkende vormen wilt gaan vervoeren, is het wellicht handig om te kiezen voor een op maat gemaakt frame/opbouw. Dit frame stelt u in staat de goederen zo eenvoudig, efficiënt en veilig mogelijk te vervoeren. Neem contact op met Jaap om meer te weten te komen over deze op maat gemaakte frames en opbouw.

 

 

Een rongenwagen kopen

Als u een rongenwagen wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.be aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.be geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw rongenwagen bij IndustriëleAanhangers.be volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Rongenwagen aanhanger 6ton 3000x1232mm