menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

Railwagen

De aanhangers van IndustriëleAanhangers.be kunnen voorzien worden van spoorwielen zodat u deze ook op spoor of rails kunt inzetten. Dit kan het Belgisch spoornetwerk betreffen of een rails op uw bedrijfsterrein of binnen uw fabriekshal. Hierbij kan ook gedacht worden aan de oude mijnrails op en rond mijnsites zoals BE-mine en C-mine. Een railwagen vormt hierbij de ideale basis voor uw toeristische attractie of evenement!


Selecteer bij uw aanvraag (bij stap 4) 'spoorwielen' om een vrijblijvend een offerte te ontvangen voor een op maat gemaakte industriële aanhanger speciaal geschikt voor railtransport. De standaard spoorbreedte in België is 1435 millimeter. Als u een afwijkende spoorwijdte heeft binnen uw fabriekshal of evenemententerrein, geef dit dan aan in uw aanvraag.

 

Een railwagen kopen

Als u een railwagen wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.be aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.be geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw railwagen bij IndustriëleAanhangers.be volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Railwagen aanhanger zonder spoorwielen 2t 3500x1170mm