menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

Platformwagen

Doordat de wielen van een platformwagen zich onder het laadvloeroppervlak bevinden, ontstaat de gelegenheid om een vlakke optimaal benutte laadvloer te creëren. Een ander voordeel dat dit zich met zich meebrengt is dat de breedte van het effectieve laadoppervlak en de breedte van de aanhanger nauwelijks van elkaar verschillen. Doordat de wielen zich onder het laadoppervlak bevinden, zijn de optionele zijborden eenvoudig inklapbaar of verwijderbaar. Zo kunt u de platformwagen eenvoudig vanaf de zijkant beladen. Het enige nadeel van een platformwagen is dat de minimaal hoogte beperkt wordt door de hoogte van de wielen. In dit geval kan een bakwagen of een dieplader een betere oplossing zijn.

 

Een platformwagen kopen

Als u een platformwagen wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.be aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.be geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw platformwagen bij IndustriëleAanhangers.be volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Platformwagen