menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner
banner

Plateauwagen

Bij een plateauwagen bevinden de wielen zich onder de laadvloer. Hierdoor verschillen de breedte van het effectieve laadoppervlak en de breedte van de aanhanger nauwelijks van elkaar. Doordat de wielen zich onder het laadoppervlak bevinden, zijn de zijborden eenvoudig inklapbaar of verwijderbaar. Zo kunt u een plateauwagen, in tegenstelling to een bakwagen, eenvoudig vanaf de zijkant beladen. Het enige nadeel van een plateauwagen is dat de minimale hoogte beperkt wordt door de hoogte van de wielen. 

 

De laadvloer van de plateauwagen kan worden afgewerkt met onder andere de volgende materialen:

  • Dennenhouten planken
  • Glad plaatstaal
  • Aluminium tranenplaat
  • Multiplex houtplaat (met antislip)

 

Afhankelijk van het gewenste laadvermogen, het terrein en toepassing van de plateauwagen, zijn verschillende stuursystemen aan te raden.

 

Een plateauwagen kopen

Als u een plateauwagen wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.be aan het juiste adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.be geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw plateauwagen bij IndustriëleAanhangers.be volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhanger-experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Plateauwagen