menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

Lorrie/spoorwagen

Uw aanhanger over een rails laten rijden i.p.v. over terrein? Bij IndustriëleAanhangers.be is het geen probleem. Elk type aanhanger kan zowel als standaard aanhanger als lorrie/railwagen worden gebouwd. Kies bij het samenstellen van uw aanhanger voor 'spoor wielen'!
Hierbij kan ook gedacht worden aan de oude mijnrails op en rond mijnsites zoals BE-mine en C-mine. Een railwagen vormt hierbij de ideale basis voor uw toeristische attractie of evenement!

 

 

De lorries van IndustriëleAanhangers.be zijn gemaakt met een robuuste constructie voor een lange levensduur in industriële toepassingen. Alle onderdelen voldoen aan de DIN-standaard, zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan en weet u zeker dat de aanhanger voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

 

 

Een lorrie of spoorwagen kopen

Als u een lorrie wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.be aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.be geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw lorrie bij IndustriëleAanhangers.nl volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

flatlorrie 1 1313481902