menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter

Offciële leverancier Fetra

IndustriëleAanhangers.be is officieel dealer van de interne transportmiddelen van Fetra. Het assortiment van Fetra omvat meer dan 1.000 transportmiddelen voor intern transport en IndustriëleAanhangers levert (indien gewenst) maatwerk: dat betekent onbeperkte mogelijkheden.

 

Plateauwagens

Plateauwagens zijn geschikt voor het interne transport van diverse producten, zoals dozen en andere stapelbare goederen. Het programma bestaat o.a. uit rolplateau’s, magazijnwagens en tafelwagens.

 

Magazijnwagens

Het complete programma magazijnwagens biedt diverse oplossingen voor intern transport in het magazijn. Het assortiment omvat o.a. MultiVario-wagens, pakketwagens, C+C-wagens, ESD-wagens en orderverzamelwagens.

 

Steek-, vaten- en bandenwagens

Ook voor het intern transport van vaten en banden zijn verschillende opties beschikbaar. Het programma omvat o.a. aluminium en stalen steekwagens in diverse uitvoeringen. Voor het intern transport van vaten, banden en apparaten zijn speciale uitvoeringen beschikbaar.

 

Hefwagens

Het assortiment hefwagens en heftafels biedt verschillende oplossingen voor het heffen van goederen voor intern transport. Ook stapelaars en transportrollen behoren tot dit programma.

 

Persoonlijk advies

Heeft u vragen? Advies nodig van dé Industriële Aanhanger Expert? Neem dan contact op met Jaap van der Vlies. Hij helpt u graag (letterlijk!) op weg. 

 

Maatwerkoplossingen voor intern transport

IndustriëleAanhangers levert maatwerk. Ook op het gebied van intern transport. Het leveren van maatwerk op het gebied van intern transport kan zo eenvoudig zijn als het bestellen van transportmiddelen in de kleuren van uw huisstijl. Het kan ook een nét iets grotere of kleinere magazijnwagen zijn. (bijna) niets is onmogelijk. Bekijk het complete assortiment van Fetra en neem direct contact op voor het bespreken van de (maatwerk)mogelijkheden. 

U kunt ook vrijblijvend een aanvraag doen en zelf uw aanhanger(s) samenstellen.

 

Bekijk het volledige assortiment Fetra transportmiddelen

Bekijk hier de catalogus met alle Fetra producten.