menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner
banner
banner

Industrie aanhanger

Een industrie aanhanger is een term voor aanhangers die gebruikt worden voor industriële doeleinden. Het gaat hier vaak om het vervoer van zware of omvangrijke goederen waar speciale eisen voor zijn. Daarom is een kwalitateitsvolle aanhangwagen, vervaardigd uit de meest betrouwbare materialen, een echte noodzaak. Tevens biedt het gebruik van kwalitatief hoogstaande onderdelen ook garantie op een lange levensduur zelfs bij de zwaarste industrietoepassingen. De aanhangers van IndustrieleAanhangers.be zijn geschikt voor elk soort vervoer. Van houtvervoer tot het vervoer van schepen of walsen en alles wat van A naar B moet worden vervoerd. Hierbij komen steeds andere transportvereisten kijken waarvoor altijd kan worden gezorgd door IndustrieleAanhangers.be.

 

Wij van IndustrieleAanhangers.be zijn thuis in elke branche en leveren meteen uw industrie aanhanger op maat. Via de persoonlijke aanvraagmodule heeft u de keuze over de opbouw, het stuursysteem, de wielen, de koppeling enzovoort. De aanvraag wordt daarna altijd getoetst aan de door u opgegeven specificaties met betrekking tot laadvermogen, -oppervlak en -vloerhoogte, zodat uw aanhanger steeds voldoet aan de Europese veiligheidsbepaling. Daarnaast zijn er een aantal standaardmodellen zoals de BRYNHILD, GUNNVOR of EIRIK die elk voorzien zijn van een ander stuursysteem zodat u altijd uw geschikte aanhangwagen vindt. Natuurlijk is het altijd mogelijk om deze modellen verder te specifiëren naar uw wens of een aanvraag te doen naar welke aanhanger het meest geschikt is voor uw klus. Als u bijvoorbeeld losse staalprofielen wilt vervoeren, kunt u het beste kiezen voor een aanhanger voorzien van dwarsliggers en tegen het afvallen van de lading kunnen er rongen worden geplaast. Het vervoer van betondelen gebeurd meestal op zo laag mogelijke aanhangwagen, voorzien van extra steunbalken. Daarnaast zijn sjorogen in het laadoppervlak of chassis aan te raden om de betondelen goed te kunnen fixeren. Er zijn letterlijk eindeloos veel mogelijkheden voor de configuratie van uw wagen. Neem een kijkje in het inspiratieboek om een beeld te krijgen bij de eindeloze mogelijkheden en combinaties.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Omdat wij een rechtstreekse vertegenwoordiging zijn van de fabriek hoeft u bij ons nooit lang te wachten op uw aanhangwagen. Daarnaast kunt u dankzij onze unieke aanvraagmodule binnen 274 seconden de industriele aanhanger die u nodig heeft zelf samenstellen. Indien u meer specifieke eisen heeft of vragen heeft, dan kan u ons altijd makkelijk bereiken via het contactformulier of WhatsApp. Er zijn letterlijk eindeloos veel mogelijkheden voor de configuratie van uw wagen. Wij helpen u graag.

Industrie aanhanger