menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner
banner

Heftruck aanhanger 

Alle aanhangers van IndustrieleAanhangers.be zijn eenvoudig te koppelen achter uw heftruck. Hierbij is het belangrijk dat u bij het kiezen van de dissel, goed oplet op het aansluitingsmechanisme van uw heftruck. Bij het kiezen van de verkeerde dissel kan het namelijk zijn dat deze bij scherpe bochten tegen de achterzijde van de heftruck aankomt en deze vervolgens beschadigt. 

De aanhangers van IndustriëleAanhangers.be zijn gemaakt met een robuuste constructie voor een lange levensduur in industriële toepassingen. Alle onderdelen voldoen aan de DIN-standaard, zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan en weet u zeker dat de aanhanger voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

 

 

Een heftruck aanhanger kopen

Als u een heftruck aanhanger wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.be aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.be geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw heftruck aanhanger bij IndustriëleAanhangers.be volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Heftruck aanhanger