menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

Dieplader aanhanger met klep

In tegenstelling tot een gewone aanhanger, ligt bij een dieplader aanhanger met klep de vloer niet boven de wielen. Deze verlaagde vloer zorgt ervoor dat het beladen van de aanhanger een stuk eenvoudiger wordt en biedt de mogelijkheid om hogere objecten te transporteren. De diepladers bij IndustriëleAanhangers.be kunnen worden toegepast met een huifopbouw zodat deze ook uitermate geschikt zijn voor het vervoer van weersgevoelige producten. Er kunnen losse oprijplaten bijgeleverd worden of een oprijklep bevestigd worden aan de achterzijde van de aanhanger.

 

Een dieplader aanhanger met klep kopen

Als u een dieplader aanhanger met klep wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.be aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

  

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.be geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw dieplader aanhanger met klep bij IndustriëleAanhangers.be volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Dieplader met oprijklep 2ton 3800x1800mm