menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

 

Buiscar aanhangers

Het begrip ‘Buiscar aanhanger’ wordt vaak gebruikt voor het aanduiden van een reeks verschillende typen aanhangers. Buiscar is een merk dat bekend is geworden door de Nederlandse fabrikant Buiscar Cargo Solutions.

Het merk wordt vaak verward met de naam voor een specifiek type aanhanger; hierdoor zoekt men ook wel naar een ‘buiskar-aanhanger’. Buiscar is echter het merk en levert verschillende bekende typen aanhangers.

 

Bekende ‘Buiscar-aanhangers’ zijn:

  • Multi-trailer systemen
  • Skelet-trailers
  • Roll-trailers
  • Industrie-trailers

 

Multi-trailer systemen

Multi-trailer systemen zijn systemen bestaande uit meerdere grote trailers die achter elkaar gekoppeld worden. Multi-trailer system zijn voorzien van een spoorvolgend stuursysteem: de verschillende trailers blijven zo altijd ‘in het spoor’. Multi-trailer systemen worden gebruikt op grote terreinen, zoals bijvoorbeeld havens.

 

Skelet-trailers 

Skelet-trailers zijn trailers zonder gesloten laadvloer, geschikt voor het vervoer van zeecontainers. Skelet-trailers zijn niet geschikt voor de openbare weg en worden dus alleen gebruikt op haven- en overslagterreinen.

 

Roll-trailers

Roll-trailers zijn het meest bekende type aanhanger; dit is de aanhanger die mensen meestal zoeken wanneer ze naar een Buiscar-aanhanger zoeken.

 

De roll-trailer is een multifunctioneel systeem met relatief lage kosten. Het gebruik van robuuste materialen en vormen maakt dat roll-trailers onderhoudsarm zijn. De cost of ownership van een roll-trailer is dan ook een stuk lager in vergelijking met andere transportsystemen. Het is dan ook één van de meest gebruikte transportsystemen voor het vervoer van zware producten.

 

Industrie-trailers

Het begrip ‘industrie-trailer’ of ‘industrie-aanhanger’ wordt gebruikt om aanhangers voor industriële doeleinden aan te duiden. Het gaat dan vaak om het vervoer van zware lasten, zoals bijvoorbeeld bouwmaterialen en hout. Het formaat en het gewicht van deze goederen maken dat hier speciale eisen voor gelden.

 

Industrie-trailers en aanhangers kunnen voor het vervoeren van uiteenlopende lasten worden gebruikt: van het vervoeren van hout en bouwmaterialen tot het vervoeren van scheepsdelen en walsen.

 

Bovenstaande aanhangers kunnen wij vanzelfsprekend ook leveren. 100% maatwerk in 247 seconden.

 

IndustriëleAanhangers.nl: maatwerk trailers en aanhangers

 

Het leveren van maatwerk is onze specialiteit. Gebruik de configurator en stel in slechts 247 seconden uw eigen industriële aanhanger samen.

 

Het samenstellen van een maatwerk trailer doen wij aan de hand van uw wensen en eisen.

 

Zaken die belangrijk zijn voor het samenstellen van een maatwerk trailer/aanhanger:

  • Op welk terrein zal de aanhanger/trailer rijden?
  • Welke producten wil ik met de trailer vervoeren? (welke eisen worden gesteld aan het zekeren van lasten en het beschermen van de last?)
  • Hoe zwaar zijn de producten die ik wil vervoeren?
  • Welke afmetingen hebben de producten die ik wil vervoeren?

 

Advies

Heeft u vragen over het samenstellen van uw industriële aanhanger? Advies nodig van dé Industriële Aanhanger Expert? Neem dan contact op met Jaap van der Vlies. Hij helpt u graag (letterlijk!) op weg.