menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

Roltrailer

Een roltrailer is een doorgaans platte wagen met aan de voorkant een opening (ook wel “tong” genoemd) waarin een zwanenhals of (ook wel Gooseneck haak genoemd) past. Deze roltrailers zijn bekend geworden door de enorme flexibiliteit en handigheid. De verschillende soorten roltrailers zijn:

 

  • Container trailers, voor alle genormeerde standaard container afmetingen.
  • Zwaarlast trailers, voor papierrollen, coils, draadrollen, kisten, beton produkten.
  • Roltrailers met vast zwanenhals, voor he transport van diverse lasten
  • Roltrailers met oprijbanen, voor het trasnport van rollend materieel.
  • Dubbelzijdige tong, zodat de trekker aan beide kopse kanten kan aanhaken.
  • Trailers met opbouw, voor vloeistoffen, tanks, huifopbouw, drukwanden.
  • Speciaalbouw, gemaakt voor uw specifieke product.

 

Roll trailers zijn wel de meest bekende in de markt, wegens het multifunctionele systeem en relatief lage investeringskosten. Door de robuuste vormen en materialen zijn deze roll trailers onderhoudsarm, onverwoestbaar en enorm stabiel, wat lijdt tot een aanzienlijke lagere total cost of ownership in vergelijking met andere transport systemen. Ondanks dat de roll trailer een eenvoudige uitvinding lijkt is dit een van de meest gebruikte transport systemen voor zware producten op haventerreinen en bij zware industrie.

 

Al deze trailers kunnen wij bij IndustrieleAanhangers.nl ook leveren. Door ons configuratiesysteem kunt u precies de aanhanger bouwen die u wilt hebben. U kunt uw roltrailer  zo inrichten dat deze geschikt is voor het vervoeren van ISO containers, staalproducten, betondelen, bulkzakken etc. Al onze roltrailers zijn accuraat, betrouwbaar en van uitmuntende kwaliteit. Mocht u iets missen in het proces, dan staat onze collega Jaap van der Vlies klaar om u telefonisch te helpen.

 

Aanbevolen opties:

Afhankelijk van het terrein waar u rijdt en de producten die u wilt vervoeren zijn er vele aanbevelingen te doen op de aanhanger. Mocht u niet precies weten wat de beste optie voor u is? Neem dan contact op met Jaap van der Vlies: +31 (0)6 53 58 13 01. Hij helpt u graag verder.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden?

Omdat wij een rechtstreekse vertegenwoordiging zijn van de fabriek hoeft u bij ons nooit lang te wachten op uw aanhangwagen. Daarnaast kunt u dankzij onze unieke aanvraagmodule binnen 274 seconden de industriële aanhanger die u nodig heeft zelf samenstellen. Indien u meer specifieke eisen heeft of vragen heeft, dan kan u ons altijd makkelijk bereiken via het contactformulier of WhatsApp. Er zijn letterlijk eindeloos veel mogelijkheden voor de configuratie van uw wagen. Wij helpen u graag.