menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

Betonkar

Bij het beladen van een aanhanger of aanhangwagen dient u altijd goed na te denken over het gewicht en de wijze van vervoeren. Om u een idee te geven bij beton; een reguliere betontegel van 40x60 cm weegt bijna 40 kilogram per stuk. Als u dus beton gaat vervoeren op een industriële aanhanger (of een zogenoemde betonkar) dan dient u goed na te denken over het laadvermogen, laadvloerafwerking en type wielen. 

Deze vragen leggen wij u straks ook voor als u uw eigen industriële aanhanger gaat samenstellen. Bij het vervoeren van beton is het eveneens raadzaam om na te denken hoe u beton (in welke vorm en/of afmeting) gaat vastzetten. 

 

Tip: verdeel het gewicht goed over de aanhanger en leg voldoende zware druk aan de voorkant. Dit voorkomt het kantelen van de aanhanger. Wij adviseren u om bij beton gebruik te maken van zowel spanbanden en een net om alles af te dekken.

 

Een betonkar kopen

Als u een betonkar wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.be aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.be geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw betonkar bij IndustriëleAanhangers.be volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Betonkar 20ton aanhanger compact 2000x 1520mm