menu kruis
facebook
twitter
twitter
twitter
banner

Aanhanger met oprijklep

Een aanhanger met oprijklep kenmerkt zich door het feit dat de wielen zich naast de laadoppervlak bevinden. Hierdoor kan het laadoppervlak vele malen lager liggen dan dan bij een plateauwagen. Doordat het laadoppervlak lager bij de grond ligt, wordt het beladen van de aanhanger met zware objecten een stuk gemakkelijker en hoeft er vaak geen heftruck bij aan te pas te komen. Door de hoogte van de zijschotten is een aanhanger met oprijklep ook uitermate geschikt voor het vervoeren van bulkgoederen doordat deze veilig veel hoger kunnen worden opgestapeld.

 

Een aanhanger met oprijklep kopen

Als u een aanhanger met oprijklep wilt aanschaffen, bent u bij IndustriëleAanhangers.nl aan het goede adres. Stel hem volledig zelf samen of laat u adviseren door onze industriële aanhanger experts voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? 

Bij IndustriëleAanhangers.be geloven we dat de aanhanger een antwoord moet zijn op uw specifieke transportvraag. Daarom kunt u uw aanhanger met oprijklep bij IndustriëleAanhangers.be volledig zelf samenstellen. Zo kunt u de gewenste afmetingen tot op de millimeter, en het laadvermogen tot op de kilo nauwkeurig bepalen. Maar ook specificaties als het gebruikte materiaal, het stuursysteem, de opbouw en nog veel meer kunt u volledig samenstellen naar uw persoonlijke transportwens.

Mocht u bij het samenstellen vragen hebben over bepaalde specificaties dan staan onze industriële aanhangers experts altijd voor u klaar. U kunt direct met ons contact opnemen via Chat, WhatsApp, telefoon of via het contactformulier.

Bakwagen